
Urządzenia i Akcesoria
Bowl z plackami z tartego selera i jajkiem na miękko (TM6)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
1 porcja
Składniki
-
korzenia selera pokrojonego na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika150 g
-
białych pieczarek, świeżych100 g
-
siemienia lnianego20 g
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście5 g
-
wody450 g
-
jajka2
-
szczypiorku, świeżego posiekanego5 g
-
soli2 szczypty
-
pieprzu czarnego, mielonego1 szczypta
-
oliwy z oliwek2 łyżeczka
-
pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół (ok. 100 g)5
-
jogurtu naturalnego gęstego (ok. 60 g)3 łyżki
-
koperek, świeży posiekany, do posypania
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
483.1 kcal /
2021.2 kJ
Białko
26.2 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
29.1 g
Błonnik
10.3 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
669 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Bowl z plackami z tartego selera i jajkiem na miękko (TM5)
25 min
Sałatka z grillowanej papryki i ciecierzycy
25 min
Wysokobiałkowy bowl z kaszą jęczmienną
1 godz.
Wegetariańskie roladki z cukinii z nadzieniem z puszystego serka i szpinaku
30 min
Kanapki z pastą z tofu
5 min
Placek z mąki z ciecierzycy (farinata) z pastą z tuńczyka
1 godz. 5 min
Owsianka dyniowa
25 min
Pieczone bataty z jajkiem sadzonym na parze
30 min
Sałatka z jajkiem i spiralizowanym ogórkiem (TM6)
25 min
Zielone pancakes z tofu
15 min
Sałatka z kaszą bulgur i pieczonymi warzywami
35 min
Ryba w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
1 godz. 5 min