Urządzenia i Akcesoria
Bowl z plackami z tartego selera i jajkiem na miękko (TM6)
Składniki
-
150 g korzenia selera pokrojonego na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika
-
100 g białych pieczarek, świeżych
-
20 g siemienia lnianego
-
5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
450 g wody
-
2 jajka
-
5 g szczypiorku, świeżego posiekanego
-
2 szczypty soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
2 łyżeczka oliwy z oliwek
-
5 pomidorka koktajlowego przekrojonych na pół (ok. 100 g)
-
3 łyżki jogurtu naturalnego gęstego (ok. 60 g)
-
koperek, świeży posiekany, do posypania
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pieczone bataty z jajkiem sadzonym na parze
30 min
Placki warzywne z awokado, tuńczykiem i jajkami (TM7, TM6)
40 min
Spaghetti z cukinii w pikantnym sosie (TM5)
20 min
Sałatka z jajkiem i spiralizowanym ogórkiem (TM6)
25 min
Kalafiorowy podpłomyk z serkiem kremowym, cebulą, bakłażanem i boczkiem
1 godz. 20 min
Chrupiący placek ze spiralizowanymi warzywami i serem halloumi (TM6, TM7)
1 godz. 10 min
Kokosowo-limonkowy pudding ryżowy z karmelizowanym ananasem
45 min
Fitness bowl z brązowym ryżem, fasolką szparagową, kurczakiem i ciepłą salsą pomidorową
1 godz.
Gniazdka ze spiralizowanej cukinii z pesto i pudrem z boczku (TM5)
25 min
Wysokobiałkowy bowl z kaszą jęczmienną
1 godz.
Bowl z brązowym ryżem, łososiem i warzywami
45 min
Pieczona owsianka czekoladowa z wiśniami
30 min