Urządzenia i Akcesoria
Mustard and cheddar mash
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
royal blue potatoes or Desiree potatoes, peeled and cut into evenly sized pieces (2-3 cm)1000 g
-
sea salt1 tsp
-
milk (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
mature cheddar cheese coarsely grated, plus extra to serve100 g
-
wholegrain mustard to taste (see Tips)20 - 30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
747.9 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
1636.6 kJ /
391.2 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
47.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min
Smoked salmon terrine
24 godz. 25 min
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Chunky guacamole
10 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Curried green beans
40 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 godz. 30 min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 godz. 20 min
Chicken Curry (Filipino Style)
35 min