Urządzenia i Akcesoria
Mustard and cheddar mash
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
royal blue potatoes or Desiree potatoes, peeled and cut into evenly sized pieces (2-3 cm)1000 g
-
sea salt1 tsp
-
milk (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
mature cheddar cheese coarsely grated, plus extra to serve100 g
-
wholegrain mustard to taste (see Tips)20 - 30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
747.9 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
1636.6 kJ /
391.2 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
47.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti alla carbonara
30 min
Yorkshire puddings
3 godz. 40 min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM5)
15 min
Browned pork mince
20 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Chunky guacamole
10 min
Yoghurt cheese
24 godz. 40 min
Creamy potato mash
30 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Sgroppino
5 min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 min
Marinated chicken with salsa
40 min