Urządzenia i Akcesoria
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish10 sprigs
-
red bell peppers roasted, peeled and seeded, divided (see Tip)21 oz
-
garlic cloves2
-
tahini1 oz
-
ground smoked paprika1 tbsp
-
chicken breast fillet cut into 8 pieces14 oz
-
water28 oz
-
vegetable stock paste salt-free (see Tip)2 tsp
-
white quinoa rinsed and drained7 oz
-
pattypan squash cut into halves9 oz
-
extra virgin olive oil divided4 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
lemon juice2 tbsp
-
baby romaine lettuce head, loose-leaf (approx. 3 oz), leaves separated1
-
almonds roasted and chopped2 tbsp
-
lemon cut into wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
63.8 mg
Białko
36 g
Kalorie
2062.5 kJ /
492.5 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
12.8 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Golden Beet Gazpacho
50 min
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Chinese Chicken Salad
1 godz. 30 min