Urządzenia i Akcesoria
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish10 sprigs
-
red bell peppers roasted, peeled and seeded, divided (see Tip)21 oz
-
garlic cloves2
-
tahini1 oz
-
ground smoked paprika1 tbsp
-
chicken breast fillet cut into 8 pieces14 oz
-
water28 oz
-
vegetable stock paste salt-free (see Tip)2 tsp
-
white quinoa rinsed and drained7 oz
-
pattypan squash cut into halves9 oz
-
extra virgin olive oil divided4 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
lemon juice2 tbsp
-
baby romaine lettuce head, loose-leaf (approx. 3 oz), leaves separated1
-
almonds roasted and chopped2 tbsp
-
lemon cut into wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
63.8 mg
Białko
36 g
Kalorie
2062.5 kJ /
492.5 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
12.8 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Keto Mushroom Gravy
45 min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Brak ocen
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45 min
Nourish Bowl (Diabetes)
55 min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3 godz. 40 min
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Chicken and Bulgur Soup
40 min
Candied Sweet Potatoes
1 godz. 20 min
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min