
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ oz fresh parsley
- 1 oz lemon juice
- 1 can tuna, in oil (approx. 12 oz), drained
- 1 anchovy fillet
- 1 oz olive oil
- 2 garlic cloves
- 3 oz mascarpone
- 1 oz pitted black olives
- ½ oz capers drained
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 4 oz
- Kalorie
- 229.8 kcal / 961.4 kJ
- Białko
- 15.1 g
- Tłuszcz
- 17.7 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Sód
- 554.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guacamole
5 min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Baked Crab Dip
15 min
Tuna Tartare
40 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Caesar Salad
30 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min