Urządzenia i Akcesoria
Tuna Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
17 oz
Składniki
-
fresh parsley½ oz
-
lemon juice1 oz
-
tuna, in oil (approx. 12 oz), drained1 can
-
anchovy fillet1
-
olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
mascarpone3 oz
-
pitted black olives1 oz
-
capers drained½ oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 oz
Sód
554.2 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
961.4 kJ /
229.8 kcal
Tłuszcz
17.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Great to Share
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40 min
Baked Brie Pie
50 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Mushroom Risotto
30 min
Black Bean Dip
5 min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 min
Kalamata Tapenade
5 min
Risotto with Broccolini
35 min
Tortilla Soup
25 min