Urządzenia i Akcesoria
Tuna Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
17 oz
Składniki
-
fresh parsley½ oz
-
lemon juice1 oz
-
tuna, in oil (approx. 12 oz), drained1 can
-
anchovy fillet1
-
olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
mascarpone3 oz
-
pitted black olives1 oz
-
capers drained½ oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 oz
Sód
554.2 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
961.4 kJ /
229.8 kcal
Tłuszcz
17.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Great to Share
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Vegetable Stock Paste
45 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Tuna Tartare
40 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Tortilla Soup
25 min