Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ oz fresh parsley
- 1 oz lemon juice
- 1 can tuna, in oil (approx. 12 oz), drained
- 1 anchovy fillet
- 1 oz olive oil
- 2 garlic cloves
- 3 oz mascarpone
- 1 oz pitted black olives
- ½ oz capers, drained
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 4 oz
- Kalorie
- 961.4 kJ / 229.8 kcal
- Białko
- 15.1 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 17.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 554.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Creamy Tomato Soup
30 Min
Asparagus Cream Soup
25min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 Min
Mushroom and Artichoke Dip
25min
Beet Salad
15min
California Stuffed Artichokes
55min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Spinach and Artichoke Dip
20 Min