Urządzenia i Akcesoria
Tuna Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
17 oz
Składniki
-
fresh parsley½ oz
-
lemon juice1 oz
-
tuna, in oil (approx. 12 oz), drained1 can
-
anchovy fillet1
-
olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
mascarpone3 oz
-
pitted black olives1 oz
-
capers drained½ oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 oz
Sód
554.2 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
961.4 kJ /
229.8 kcal
Tłuszcz
17.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Great to Share
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Guacamole
5 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Caesar Salad
30 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Artichoke Heart Bruschetta
30 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40 min