Mushroom and Artichoke Dip

Mushroom and Artichoke Dip

4.5 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut into pieces
    2 oz
  • cremini mushrooms sliced (¼ in.)
    8 oz
  • olive oil
    1 tbsp
  • shallots cut into pieces
    3 oz
  • celery cut into pieces (2 in.)
    3 oz
  • parsley leaves
    1 oz
  • canned artichoke hearts drained well
    14 oz
  • cream cheese diced (1 in.) room temperature
    8 oz
  • mayonnaise
    2 oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7 g
Kalorie 975 kJ / 233 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...