Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and Artichoke Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)8 oz
-
olive oil1 tbsp
-
shallots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves1 oz
-
canned artichoke hearts drained well14 oz
-
cream cheese diced (1 in.) room temperature8 oz
-
mayonnaise2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
975 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheese Balls Three Ways
2 Std. 30 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Coleslaw
10 Min
Roasted Potato Salad
1 Std.
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Caesar Salad
30 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Baked Crab Dip
15 Min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 Min
Crab Cakes
1 Std. 35 Min
Spinach and Artichoke Dip
20 Min