Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and Artichoke Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)8 oz
-
olive oil1 tbsp
-
shallots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves1 oz
-
canned artichoke hearts drained well14 oz
-
cream cheese diced (1 in.) room temperature8 oz
-
mayonnaise2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
975 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and Cheddar Soup
40 min
Caesar Salad
30 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Game Day Guacamole
1 godz.
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Baked Crab Dip
15 min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2 godz.
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1 godz. 10 min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min