Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and Artichoke Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)8 oz
-
olive oil1 tbsp
-
shallots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves1 oz
-
canned artichoke hearts drained well14 oz
-
cream cheese diced (1 in.) room temperature8 oz
-
mayonnaise2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
975 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1 godz.
Southwest Quinoa
40 min
Avocado and Hemp Pesto
10 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Fresh Herb Dip
10 min
Egg Puffs
25 min
Baked Kale Polenta Fries
1 godz. 10 min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1 godz. 30 min
Cantaloupe Seed Horchata
5 min
Eggplant and Almond Dip
20 min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min