Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and Artichoke Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)8 oz
-
olive oil1 tbsp
-
shallots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves1 oz
-
canned artichoke hearts drained well14 oz
-
cream cheese diced (1 in.) room temperature8 oz
-
mayonnaise2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
975 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55 godz.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Honey Glazed Carrots
30 min
Green Bean Casserole
1 godz. 30 min
Caesar Salad
30 min
Apple Cranberry Chutney
1 godz. 5 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Green Chili Deviled Eggs
40 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min