
Urządzenia i Akcesoria
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
-
olive oil2 oz
-
shallots cut into pieces3 oz
-
garlic clove1
-
blood orange juice (from 1 orange)3 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
honey1 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Beet Salad
-
water20 oz
-
red beets sliced into half-moons (¼ in.)28 oz
-
blood orange sliced into rounds (¼ in.)1
-
thyme5 sprigs
-
beet greens washed, trimmed, cut into strips (½ in.), plus extra, uncut, to garnish10 oz
-
goat cheese crumbled¾ cup
-
hazelnuts toasted¾ cup
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
313 kcal /
1310 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Guacamole
5 min
Basil Pesto
10 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Creamy Broccoli Salad
10 min
Southwest Quinoa
40 min