
Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Quinoa Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Marinade
-
orange thin peel only, no pith1
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried red chili flakes1 tsp
-
orange juice4 oz
-
honey1 tsp
-
chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless (approx. 3-4 breasts)24 oz
Dressing
-
extra virgin olive oil6 oz
-
fresh oregano leaves only6 sprigs
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
orange juice2 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
honey1 tsp
-
stone ground mustard1 tsp
Steaming
-
quinoa7 oz
-
water35 oz
-
red beets peeled, sliced into half-moons (¼ in.)16 oz
-
fresh green beans trimmed and halved6 oz
-
beet greens cut into thin ribbons6 oz
-
blackberries6 oz
-
goat cheese crumbled or cut into pieces5 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
744 kcal /
3113 kJ
Białko
55 g
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
58 g
Błonnik
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tasty Chicken
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Chicken Enchiladas
40 min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Fish Tacos
45 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 godz. 45 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min