Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salad
- 39 oz water, divided
- 9 oz farro, unroasted (see Tips)
- 4 oz red onions, in pieces
- 3 oz celery, cut into pieces (1 in.)
- 4 sprigs parsley, flat-leaf, fresh, leaves only
- 2 oz dried cranberries
- 1 oz pure maple syrup
Dressing
- 10 oz apples, cored and quartered (see Tip)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 - 2 tbsp apple cider vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tsp sugar
- ¼ tsp salt
- 2 pinch ground black pepper
- 2 oz baby arugula
- 3 oz goat cheese, crumbled (optional)
- hemp seeds, for sprinkling (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1085 kJ / 258.3 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 616.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Southwest Quinoa
40 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Brie en Croute with Port Figs
1 Std. 10 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Hawaiian Coleslaw
15min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min