Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)

Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)

4.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • pork tenderloin trimmed and cut into pieces (1 in.)
    18 oz
  • green curry paste gluten free (see Tip)
    1 ½ oz
  • limes divided
    3 - 4
  • fresh bird's eye chilies trimmed and deseeded if preferred
    2
  • fresh kaffir lime leaf stalk removed
    1
  • fresh cilantro roots and stems only
    2 oz
  • fish sauce gluten free
    ½ oz
  • maple syrup
    ½ oz
  • water
    35 oz
  • fresh green beans trimmed
    7 oz
  • bean thread or cellophane noodles
    4 ½ oz
  • mangos, unripe peeled, cheeks removed and julienned
    2
  • cherry tomatoes cut into halves
    7 oz
  • fresh Thai basil leaves only
    6 sprigs
  • unsalted peanuts roasted and coarsely chopped, to serve
    2 tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 382.5 kcal / 1597.5 kJ
Białko 32.8 g
Tłuszcz 5.8 g
Węglowodany 47 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 787.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...