Urządzenia i Akcesoria
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
pork tenderloin trimmed and cut into pieces (1 in.)18 oz
-
green curry paste gluten free (see Tip)1 ½ oz
-
limes divided3 - 4
-
fresh bird's eye chilies trimmed and deseeded if preferred2
-
fresh kaffir lime leaf stalk removed1
-
fresh cilantro roots and stems only2 oz
-
fish sauce gluten free½ oz
-
maple syrup½ oz
-
water35 oz
-
fresh green beans trimmed7 oz
-
bean thread or cellophane noodles4 ½ oz
-
mangos, unripe peeled, cheeks removed and julienned2
-
cherry tomatoes cut into halves7 oz
-
fresh Thai basil leaves only6 sprigs
-
unsalted peanuts roasted and coarsely chopped, to serve2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
787.5 mg
Białko
32.8 g
Kalorie
1597.5 kJ /
382.5 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55 min
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Beef Stroganoff
40 min
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1 godz.
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5 godz. 15 min
Risotto pomodori with burrata
30 min