Urządzenia i Akcesoria
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz.
8 portions
Składniki
Spice Rub and Lamb
-
lemon1
-
parsley leaves only1 bunch
-
garlic cloves divided16
-
ras el hanout5 tbsp
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
1 leg of lamb, bone in, (8-10 lb)leg of lamb, boneless (6-8 lb)1
Yogurt Sauce
-
cilantro½ bunch
-
plain yogurt12 oz
-
ras el hanout1 - 2 tsp
-
honey2 oz
Preserved Lemon Couscous
-
couscous14 oz
-
preserved lemons1 - 2
-
chicken stock18 oz
-
dried cherries6 oz
-
pine nuts2 oz
-
fresh cilantro, chopped plus extra to garnish½ bunch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
592 mg
Białko
71 g
Kalorie
3301 kJ /
789 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 min
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1 godz. 20 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Mediterranean Lamb Burger
45 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Kedgeree
45 min
Irish Seafood Chowder
55 min
Chicken Skewers with Peanut Dipping Sauce
45 min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 godz. 20 min