Urządzenia i Akcesoria
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz.
8 portions
Składniki
Spice Rub and Lamb
-
lemon1
-
parsley leaves only1 bunch
-
garlic cloves divided16
-
ras el hanout5 tbsp
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
1 leg of lamb, bone in, (8-10 lb)leg of lamb, boneless (6-8 lb)1
Yogurt Sauce
-
cilantro½ bunch
-
plain yogurt12 oz
-
ras el hanout1 - 2 tsp
-
honey2 oz
Preserved Lemon Couscous
-
couscous14 oz
-
preserved lemons1 - 2
-
chicken stock18 oz
-
dried cherries6 oz
-
pine nuts2 oz
-
fresh cilantro, chopped plus extra to garnish½ bunch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
592 mg
Białko
71 g
Kalorie
3301 kJ /
789 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Hollandaise Sauce
15 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Berry Clafoutis (Anna)
1 godz. 35 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Nicoise Salad
1 godz. 15 min
Fish Tacos
45 min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 godz. 20 min
Irish Seafood Chowder
55 min