Urządzenia i Akcesoria
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Chunky Guacamole
10 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Chocolate Raspberry Dream
10 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Slow Cooked Corn (Metric)
40 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
30 min
Za'atar Seasoning
5 min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 min
Broccoli Salad
5 min
Creamed Spinach
30 min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min