Urządzenia i Akcesoria
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Maple Pecan Tart
1 godz. 15 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Shrimp and Potato Boil
40 min
Beer Pickles
24 godz. 20 min
Steamed Peas
20 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 min
Grisons Barley Soup
55 min
Texas White Bean Salad
15 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min