
Urządzenia i Akcesoria
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
145.1 kcal /
607 kJ
Białko
1.9 g
Tłuszcz
7.4 g
Węglowodany
19.3 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
293.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min
Spiralized Scalloped Potatoes
1 Std. 30 Min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 Min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 Min
Slow Cooked Beets
40 Min
Lemon Feta Dressing
5 Min
Steamed Asparagus
35 Min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 Min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 Min
Cilantro Lime Sauce
10 Min
Green Bean Gremolata
25 Min