Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 26 oz Pork belly meat, boned, with rind
- 1 ½ - 2 oz mustard
- 7 pinches salt, divided, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz capers, drained
- 2 oz lemon juice, freshly squeezed
- 35 oz water
- 9 oz long-grain white rice
- 10 oz carrots, cut into half moons (½ in.)
- 5 oz red bell pepper, cut into pieces (1 in.)
- 5 oz yellow bell pepper, cut into pieces (1 in.)
- 14 oz zucchini, cut into pieces (1 in.)
- 2 garlic cloves
- 5 oz honey
-
1 ½
oz tamari sauce
lub 1 ½ oz soy sauce
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 6579.2 kJ / 1572.5 kcal
- Białko
- 26.3 g
- Węglowodany
- 98.1 g
- Tłuszcz
- 120.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 39 g
- Błonnik
- 6.2 g
- Sód
- 1458.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pea Soup
30 Min
Guinness® Bread
1h 45min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Creamy Pea Soup
40 min
Apple Tart
Brak ocen
Broccoli and Stilton Soup
30 Min
Tiered Mermaid Tail Cake
Brak ocen
Potato Curry Soup
35min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3h 30min
Football Cake
3h 30min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Butternut Squash Ravioli Soup
35min