Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
TM6

Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad

4.3 (3 oceny)

Składniki

  • 26 oz Pork belly meat, boned, with rind
  • 1 ½ - 2 oz mustard
  • 7 pinches salt, divided, to taste
  • 2 - 3 pinches ground black pepper
  • ½ oz fresh parsley, leaves only
  • 3 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz capers, drained
  • 2 oz lemon juice, freshly squeezed
  • 35 oz water
  • 9 oz long-grain white rice
  • 10 oz carrots, cut into half moons (½ in.)
  • 5 oz red bell pepper, cut into pieces (1 in.)
  • 5 oz yellow bell pepper, cut into pieces (1 in.)
  • 14 oz zucchini, cut into pieces (1 in.)
  • 2 garlic cloves
  • 5 oz honey
  • 1 ½ oz tamari sauce
    lub 1 ½ oz soy sauce

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
6579.2 kJ / 1572.5 kcal
Białko
26.3 g
Węglowodany
98.1 g
Tłuszcz
120.1 g
Tłuszcz nasycony
39 g
Błonnik
6.2 g
Sód
1458.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy