Urządzenia i Akcesoria
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
Pork belly meat, boned, with rind26 oz
-
mustard1 ½ - 2 oz
-
salt divided, to taste7 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
lemon juice, freshly squeezed2 oz
-
water35 oz
-
long-grain white rice9 oz
-
carrots cut into half moons (½ in.)10 oz
-
red bell pepper cut into pieces (1 in.)5 oz
-
yellow bell pepper cut into pieces (1 in.)5 oz
-
zucchini cut into pieces (1 in.)14 oz
-
garlic cloves2
-
honey5 oz
-
1 ½ oz soy saucetamari sauce1 ½ oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1458.6 mg
Białko
26.3 g
Kalorie
6579.2 kJ /
1572.5 kcal
Tłuszcz
120.1 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
39 g
Węglowodany
98.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
Brak ocen
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 godz. 30 min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Vegetarian Tacos
Brak ocen
Strawberries and Cream Whip
Brak ocen
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Beer Brats with Onions and Peppers
4 godz. 15 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Tex-Mex Bowl
50 min
Shrimp and Potato Boil
40 min