Urządzenia i Akcesoria
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
Pork belly meat, boned, with rind26 oz
-
mustard1 ½ - 2 oz
-
salt divided, to taste7 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
lemon juice, freshly squeezed2 oz
-
water35 oz
-
long-grain white rice9 oz
-
carrots cut into half moons (½ in.)10 oz
-
red bell pepper cut into pieces (1 in.)5 oz
-
yellow bell pepper cut into pieces (1 in.)5 oz
-
zucchini cut into pieces (1 in.)14 oz
-
garlic cloves2
-
honey5 oz
-
1 ½ oz soy saucetamari sauce1 ½ oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1458.6 mg
Białko
26.3 g
Kalorie
6579.2 kJ /
1572.5 kcal
Tłuszcz
120.1 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
39 g
Węglowodany
98.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Cooking Long Pasta
Brak ocen
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55 min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 godz. 30 min
Caramel Apples
1 godz. 45 min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 godz. 15 min
Ratatouille Galette
1 godz. 30 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Cauliflower Mash
25 min
Chimichurri Roast Chicken
1 godz. 20 min
Marry Me Chicken
40 min