Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Colcannon
- 3 oz lacinato kale, center ribs removed, cut into pieces
- 24 oz russet potatoes, peeled, cut into pieces
- 5 oz whole milk
- 4 oz water
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 tsp olive oil, as needed
- 12 oz pre-cooked pork sausages, cut on the bias (approx. 2-3 in.)
- 1 oz unsalted butter, cut into pieces
Guinness® Gravy
- 1 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 oz all-purpose flour
- 7 oz beef stock
-
4
oz Guinness®
lub 4 oz stout beer - 2 tsp sugar
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1774 kJ / 424 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Turkey and Corn Soup
1 godz. 5 min
Macadamia Chicken Over Tropical Fruit Paella
1 godz.
Ratatouille Galette
1h 30 min
Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes
40 min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1h 30 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Rustic Potatoes with Chorizo
40 min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 Std. 20 Min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Chicken Marsala
40 min