
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Colcannon
- 3 oz lacinato kale center ribs removed, cut into pieces
- 24 oz russet potatoes peeled, cut into pieces
- 5 oz whole milk
- 4 oz water
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 tsp olive oil as needed
- 12 oz pre-cooked pork sausages cut on the bias (approx. 2-3 in.)
- 1 oz unsalted butter cut into pieces
Guinness® Gravy
- 1 oz unsalted butter cut into pieces
- 1 oz all-purpose flour
- 7 oz beef stock
-
4
oz Guinness®
lub 4 oz stout beer - 2 tsp sugar
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 424 kcal / 1774 kJ
- Białko
- 16 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Węglowodany
- 32 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Étouffée
1 godz. 25 min
Honey Glazed Carrots
30 min
Chili Taco Dip
1 godz.
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Turkey Chili
45 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
Biscuit Chicken Pot Pie
1 godz. 5 min
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.