Urządzenia i Akcesoria
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Colcannon
-
lacinato kale center ribs removed, cut into pieces3 oz
-
russet potatoes peeled, cut into pieces24 oz
-
whole milk5 oz
-
water4 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
olive oil as needed2 tsp
-
pre-cooked pork sausages cut on the bias (approx. 2-3 in.)12 oz
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
Guinness® Gravy
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
beef stock7 oz
-
4 oz stout beerGuinness®4 oz
-
sugar2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1774 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1 godz.
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1 godz.
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Beef Short Rib Chili
1 godz. 25 min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1 godz. 45 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Sweet and Sour Pork
35 min
Deviled Eggs
20 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Texas Chili
1 godz. 10 min