
Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
cauliflower cut into pieces (1½-2 in.)11 oz
-
yellow onions cut in halves3 ½ oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
fresh spinach leaves3 ½ oz
-
heavy whipping cream1 ½ oz
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
-
large eggs3
-
salt plus 2-3 pinches½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
pizza dough, store-bought rectangular, pre-rolled19 ½ - 21 oz
-
fresh dill leaves only6 sprigs
-
red cabbage cut into pieces7 oz
-
green apple cored, with peel, cut into pieces (1 in.)3 ½ oz
-
cucumber cut in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
vinegar2 tbsp
-
sugar2 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
323 kcal /
1352 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
36 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
278 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Layered Mexican Dip
25 min
Roasted Carrots with Black Sesame Drizzle
35 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Vegetarian Burger
1 godz. 15 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 godz. 25 min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Vegetarian Chili
50 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min