Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad

Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad

4.0 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut into pieces
    1 oz
  • cauliflower cut into pieces (1½-2 in.)
    11 oz
  • yellow onions cut in halves
    3 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    1 oz
  • fresh spinach leaves
    3 ½ oz
  • heavy whipping cream
    1 ½ oz
  • ground nutmeg
    1 - 2 pinches
  • large eggs
    3
  • salt plus 2-3 pinches
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • pizza dough, store-bought rectangular, pre-rolled
    19 ½ - 21 oz
  • fresh dill leaves only
    6 sprigs
  • red cabbage cut into pieces
    7 oz
  • green apple cored, with peel, cut into pieces (1 in.)
    3 ½ oz
  • cucumber cut in pieces (1 in.)
    3 ½ oz
  • vinegar
    2 tbsp
  • sugar
    2 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 323 kcal / 1352 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 36 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 278 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...