Urządzenia i Akcesoria
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
large eggs chilled6
-
water to fill to 1 liter mark
-
celery trimmed and cut into quarters7 oz
-
plain yogurt high protein (see Tip)3 ½ oz
-
mayonnaise1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
extra virgin olive oil½ - 1 oz
-
pickled capers1 oz
-
raw beets (approx. 2 small beets), peeled and quartered7 oz
-
radishes (approx. 4)5 oz
-
whole grain bread toasted (see Tip)4 slices
-
fresh baby spinach to serve8 oz
-
fresh chives chopped2 tbsp
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
715.2 mg
Białko
20.1 g
Kalorie
1654.5 kJ /
395.4 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
26.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Alcohol-free Berry Mojito
Brak ocen
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50 min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Boosted Super Green Juice
10 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.