Massa cremosa de pistácio

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 doses

Składniki

  • queijo pecorino cortado em pedaços (2 cm)
    40 g
  • queijo parmesão cortado em pedaços (2 cm)
    40 g
  • pistácio torrado s/ casca e s/ sal (ver dica)
    40 g
  • azeite
    30 g
  • bacon em cubos
    200 g
  • chalota cortada ao meio
    120 g
  • dente de alho
    1
  • água
    700 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • esparguete
    300 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 689.8 kcal / 2886 kJ
Białko 25.7 g
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 65.4 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Sód 918.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...