Urządzenia i Akcesoria
Massa com conserva de sardinha e pão ralado
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 doses
Składniki
-
sobras de pão100 g
-
coentros10 g
-
limão (casca, só a parte amarela)½
-
água1500 g
-
sal1 c. chá de
-
Azeite q.b.fio de
-
esparguete500 g
-
cebola80 g
-
alho2 dentes de
-
sardinha em azeite2 latas de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
777.7 mg
Białko
28.6 g
Kalorie
2575.2 kJ /
615.5 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
112 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Puré de batata
45 Min
Spaghettini cozido em vinho tinto com carne guisada
Keine Bewertungen
Massa guisada com carne
45 Min
Esparguete à carbonara
30 Min
Esparguete de frango assado com salteado de cogumelos
50 Min
Esparguete de açafrão com peixe
50 Min
Esparguete com molho de abóbora e avelã
30 Min
Aletria com frango e agrião
Keine Bewertungen
Arroz de salmão e cogumelos
30 Min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40 Min
Esparguete com frango
40 Min
Esparguete com tomate e cogumelos
30 Min