
Urządzenia i Akcesoria
Salmão ao vapor com arroz negro da Sena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 doses
Składniki
-
edamame congelado240 g
-
água a ferver500 g
-
postas de salmão selvagem4
-
limão4 rodelas de
-
sal2 ½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
cominhos1 pitada de
-
brócolos500 g
-
água1500 g
-
arroz preto300 g
-
manga cortada em cubos1
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
1263.2 kcal /
5285.4 kJ
Białko
99.9 g
Tłuszcz
59.4 g
Węglowodany
85.8 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
12.8 g
Sód
1752.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Senas saudáveis
9 Przepisów
Portugalia
Portugalia