Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
- 300 g couve-flor, só os raminhos
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 104.6 kJ / 25 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 36.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 min
Cozer 550-800 g de cenoura
40min
Cozer 250 g de brócolos
20 Min
Cozer 400-800 g de feijão-verde
40min
Cozer 400-900 g de couve-flor
35min
Cozer 500-800 g de alho-francês
35min
Cozer 600-800 g de curgete
35min
Cozer 200-500 g de curgete
25 Min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35min
Cozer 400-800 g de couve
30min
Cozer 200-500 g de cenoura
35min
Cozer 400-800 g de brócolos
35min