Arroz de cogumelos, espargos e brócolos

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 doses

Składniki

  • alho cortado em fatias finas
    1 dente de
  • pimento cortado em pedaços (2-3 cm aprox.)
    150 - 180 g
  • azeite
    20 g
  • espargos verdes cortados em pedaços (2-3 cm aprox.)
    100 g
    100 g feijão-verde redondo congelado, cortado em pedaços (2-3 cm aprox.)
  • brócolos só os floretes
    150 g
  • cogumelos frescos cortado em quartos
    100 g
  • tomate em pedaços
    100 g
  • água
    650 g
  • paprika (opcjonalnie)
    1 c. chá de
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • caldo de legumes caseiro (ver dica)
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes
  • arroz carolino
    200 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 357.6 kcal / 1496.3 kJ
Białko 10.3 g
Tłuszcz 6.9 g
Węglowodany 71.8 g
Błonnik 12.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...