
Urządzenia i Akcesoria
Risoto de vinho tinto e cogumelos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 doses
Składniki
-
dentes de alho2
-
azeite60 g
-
cogumelos marron cortados em quartos400 g
-
folhas de tomilho mais q.b. p/ polvilhar1 c. sopa de
-
cebola roxa cortada em pedaços100 g
-
arroz p/ risoto350 g
-
água900 g
-
caldo de legumes1 c. chá de
-
vinho tinto100 g
-
sal1 c. chá de
-
queijo feta50 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
357.8 kcal /
1497.1 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
12.1 g
Węglowodany
51.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Sód
476.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Outubro com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia