Risoto de vinho tinto e cogumelos

Risoto de vinho tinto e cogumelos

4.6 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 doses

Składniki

  • dentes de alho
    2
  • azeite
    60 g
  • cogumelos marron cortados em quartos
    400 g
  • folhas de tomilho mais q.b. p/ polvilhar
    1 c. sopa de
  • cebola roxa cortada em pedaços
    100 g
  • arroz p/ risoto
    350 g
  • água
    900 g
  • caldo de legumes
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes
  • vinho tinto
    100 g
  • sal
    1 c. chá de
  • queijo feta
    50 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 357.8 kcal / 1497.1 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 12.1 g
Węglowodany 51.9 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 476.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...