Solomillo de cerdo con beicon al horno y espaguetis en salsa de pimiento

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 raciones

Składniki

  • de vino de Oporto
    70 g
  • de agua
    630 g
  • lonchas de beicon ahumado
    8 - 10
  • de solomillo de cerdo
    600 - 700 g
  • de sal
    1 - 2 pellizcos
  • de pimienta negra molida
    2 - 3 pellizcos
  • dientes de ajo
    2
  • de cebolla en trozos
    60 g
  • de pimiento rojo en trozos de 3 cm
    200 g
  • de tomate troceado en conserva
    250 g
  • de aceite de oliva
    40 g
  • de nata (25% de grasa)
    200 g
  • de tomate concentrado
    20 g
  • de pimentón
    1 cucharada
  • pastilla de caldo de carne
    1
  • de espaguetis
    250 g
  • de queso cremoso
    80 g
  • de crème fraîche
    80 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 971 kcal / 4064 kJ
Białko 38.8 g
Tłuszcz 58.9 g
Węglowodany 69.3 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 23.7 g
Sód 1199.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...