![Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta) Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6a53f522-b633-4551-bbf6-d09e8a7efcd1/Derivates/42c847ef-23ff-45a4-b3f8-c75c757aedd9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de garbanzos secos castellanos
- 1000 g de agua caliente
- 2 cucharaditas de sal
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 500 g de boletus frescos
- 150 g de chorizo semicurado en rodajas de 1 cm
- 75 g de jamón curado en dados
- 100 g de zanahoria en trozos de 2 cm
- 30 g de apio en trozos
- 800 g de caldo de pollo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2221 kJ / 531 kcal
- Białko
- 30.5 g
- Węglowodany
- 34.6 g
- Tłuszcz
- 30.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 12.5 g
- Sód
- 2253.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1 Std. 30 Min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
40 Min
Garbanzos con verduras y arroz
45 Min
Guiso de judías carilla con chipirones
5h 15min
Guiso de conejo con puré de batatas
1 Std.
Judías blancas con chorizo
50 min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14 Std. 25 Min
Alubias con tomate y cúrcuma
30 Min
Mejillones al jengibre
25 Min
Garbanzos con chistorra
40 Min
Patatas con huevos en salsa verde
1 Std.
Lentejas pardinas con compango
2klst 50 min