Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)
TM6

Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)

3.8 (4 oceny)

Składniki

  • 250 g de garbanzos secos castellanos
  • 1000 g de agua caliente
  • 2 cucharaditas de sal
  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 500 g de boletus frescos
  • 150 g de chorizo semicurado en rodajas de 1 cm
  • 75 g de jamón curado en dados
  • 100 g de zanahoria en trozos de 2 cm
  • 30 g de apio en trozos
  • 800 g de caldo de pollo

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
2221 kJ / 531 kcal
Białko
30.5 g
Węglowodany
34.6 g
Tłuszcz
30.1 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Błonnik
12.5 g
Sód
2253.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy