Mac and Cheese Tex-Mex

Mac and Cheese Tex-Mex

3.8 60 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 150 g de queso cheddar en trozos
  • 50 g de cebolla en trozos
  • 1 diente de ajo
  • 30 g de aceite de oliva
  • 200 g de carne picada mixta
  • 400 g de tomate triturado en conserva
  • 400 g de agua
  • 250 g de pasta corta seca (tipo codito o tiburón)
  • 15 - 20 g de condimento mexicano para fajitas y tacos
  • 30 g de tomate concentrado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 790.1 mg
Białko 28 g
Kalorie 2573 kJ / 615 kcal
Tłuszcz 30.1 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...