Sopa de pasta con champiñones y espárragos verdes con envoltini de pollo relleno

5.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 raciones

Składniki

  • de vino blanco
    50 g
  • de filetes de pechuga de pollo (4 unidades de aprox. 150 g)
    600 g
  • de sal
    1 ½ cucharaditas
  • de pimienta negra molida
    6 pellizcos
  • de mortadela
    4 lonchas
  • de queso manchego semicurado
    4 lonchas
  • de espárragos verdes
    300 g
  • de cebolla en trozos
    100 g
  • de champiñones frescos en mitades
    200 g
  • de mantequilla en trozos
    50 g
  • de aceite de oliva
    2 cucharadas
  • de caldo de pollo
    1000 g
  • de pasta para sopa
    25 g
  • perejil fresco picado
    1 cucharada

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 957 kcal / 4006 kJ
Białko 60.8 g
Tłuszcz 45.6 g
Węglowodany 71.7 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 16.9 g
Sód 1718 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...