Sopa de pasta con champiñones y espárragos verdes con envoltini de pollo relleno

5.0 3 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 raciones

Składniki

  • 50 g de vino blanco
  • 600 g de filetes de pechuga de pollo (4 unidades de aprox. 150 g)
  • 1 ½ cucharaditas de sal
  • 6 pellizcos de pimienta negra molida
  • 4 lonchas de mortadela
  • 4 lonchas de queso manchego semicurado
  • 300 g de espárragos verdes
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 200 g de champiñones frescos en mitades
  • 50 g de mantequilla en trozos
  • 2 cucharadas de aceite de oliva
  • 1000 g de caldo de pollo
  • 25 g de pasta para sopa
  • 1 cucharada perejil fresco picado

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1718 mg
Białko 60.8 g
Kalorie 4006 kJ / 957 kcal
Tłuszcz 45.6 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 16.9 g
Węglowodany 71.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...