Urządzenia i Akcesoria
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
pepper any colour, cut in pieces (1-2 cm)150 - 180 g
-
olive oil20 g
-
garlic clove thinly sliced1
-
100 g green bean, frozengreen asparagus cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
broccoli floret150 g
-
mushroom, fresh quartered100 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
water450 g
-
smoked paprika (opcjonalnie)1 tsp
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
white short grain rice200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1218.2 mg
Białko
20.7 g
Kalorie
2973.1 kJ /
710.6 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
23.3 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
142.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Pistachio Cream Pasta
30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min