Urządzenia i Akcesoria
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
pepper any colour, cut in pieces (1-2 cm)150 - 180 g
-
olive oil20 g
-
garlic clove thinly sliced1
-
100 g green bean, frozengreen asparagus cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
broccoli floret150 g
-
mushroom, fresh quartered100 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
water450 g
-
smoked paprika (opcjonalnie)1 tsp
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
white short grain rice200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1218.2 mg
Białko
20.7 g
Kalorie
2973.1 kJ /
710.6 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
23.3 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
142.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min