Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Wellington
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Mushroom Wellington
-
olive oil plus 40 g2 Tbsp
-
portobello mushrooms4
-
onions quartered600 g
-
fresh thyme leaves10 g
-
fine sea salt plus 1 pinch2 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch1 tsp
-
fresh baby spinach300 g
-
puff pastry, ready-rolled (vegan)1 sheet
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
dairy-free milk of choice1 Tbsp
-
neutral oil (e.g. peanut oil)1 tsp
-
maple syrup1 tsp
Creamy Mushroom Gravy
-
shallots halved100 g
-
garlic clove1
-
olive oil1 tsp
-
chestnut mushrooms thinly sliced300 g
-
dried rosemary1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
dry white wine120 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
dairy-free cream250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1406.2 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
2150.8 kJ /
514.1 kcal
Tłuszcz
34.3 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
42.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Bolognese
50 min
Pasta alla Nerano
40 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min