
Urządzenia i Akcesoria
Layered Salmon and Avocado Terrine
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
smoked salmon sliced400 g
-
boiling water120 g
-
gelatine powder (1 x 12 g sachet)2 ½ tsp
-
cream cheese500 g
-
lemons finely grated zest of ½, 10 g juice and 2 cut in wedges, for serving2 ½
-
fresh chives finely chopped2 Tbsp
-
fine sea salt plus ¼ tsp3 pinches
-
ground black pepper5 pinches
-
ripe avocados cut in pieces (approx. 240 g)2
-
garlic powder1 pinch
-
hot smoked salmon flaked100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
340 kcal /
1409 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
937 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 min
Hot Artichoke Dip
30 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Pistachio and Almond Filo Coil
1 godz. 15 min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2 godz. 20 min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 godz. 30 min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 godz. 45 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.