Urządzenia i Akcesoria
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Potatoes
-
water500 g
-
Jersey Royals750 g
-
olive oil4 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Salsa Verde
-
fresh curly parsley leaves only (approx. 25 g)1 bunch
-
fresh mint leaves only (approx. 25 g)1 bunch
-
pickled capers drained, rinsed1 tsp
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of skin and juice1
-
extra virgin olive oil100 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
521.7 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
2122 kJ /
507 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 min
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
1 godz. 15 min
Asian Chopped Salad
20 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Smoky Couscous Salad
20 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Best Basic Houmous
5 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min