Urządzenia i Akcesoria
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Potatoes
-
water500 g
-
Jersey Royals750 g
-
olive oil4 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Salsa Verde
-
fresh curly parsley leaves only (approx. 25 g)1 bunch
-
fresh mint leaves only (approx. 25 g)1 bunch
-
pickled capers drained, rinsed1 tsp
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of skin and juice1
-
extra virgin olive oil100 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
521.7 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
2122 kJ /
507 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Best Basic Houmous
5 min
Smoky Couscous Salad
20 min
Dauphinoise Potatoes
50 min