Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
TM6 TM5

Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne

4.7 ( 70 ocen )

Składniki

  • 50 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 5 - 10 g fresh parsley leaves only
  • 1 - 2 pinches ground black pepper to taste
  • 1100 g water
  • 2 tsp salt
  • 160 g dried lasagne pasta sheets
  • 300 g aubergines diced (approx. 1 cm)
  • 1 garlic clove
  • 50 g onions cut in pieces
  • 50 g carrots cut in pieces
  • 30 g celery stalk cut in pieces
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 500 g tinned chopped tomatoes
  • 250 g ricotta cheese drained

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
561 kcal / 2352 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
48 g
Błonnik
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy