Urządzenia i Akcesoria
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
long grain rice200 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained70 g
-
chicken breasts cut in pieces (4 cm) then frozen for 30 minutes300 g
-
red peppers (approx. 1 small), cut in pieces100 g
-
red onion quartered30 g
-
bread torn in pieces20 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste⅛ tsp
-
medium egg1
-
oil for greasing½ tsp
-
water1200 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine green beans (see tip)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
304.1 mg
Białko
17 g
Kalorie
1182.6 kJ /
282.7 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
38.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Browned Pork Rice
1 godz.
Pasta alla Nerano
40 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min