Wersje kompatybilne
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g long grain rice
- 70 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 300 g chicken breasts, cut in pieces (4 cm) then frozen for 30 minutes
- 100 g red peppers (approx. 1 small), cut in pieces
- 30 g red onion, quartered
- 20 g bread, torn in pieces
- 10 g fresh parsley leaves
- ½ tsp ground cayenne pepper
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 medium egg
- ½ tsp oil, for greasing
- 1200 g water
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
lub 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 200 g fine green beans (see tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1182.6 kJ / 282.7 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 38.9 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 304.1 mg
Alternatywne przepisy
Broccoli and Apple Salad
5 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Strawberries and Cream (TM6)
20 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min
Pasta alla Nerano
40min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15 min