
Urządzenia i Akcesoria
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
long grain rice200 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained70 g
-
chicken breasts cut in pieces (4 cm) then frozen for 30 minutes300 g
-
red peppers (approx. 1 small), cut in pieces100 g
-
red onion quartered30 g
-
bread torn in pieces20 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste⅛ tsp
-
medium egg1
-
oil for greasing½ tsp
-
water1200 g
-
chicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine green beans (see tip)200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
282.7 kcal /
1182.6 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
6.8 g
Węglowodany
38.9 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Sód
304.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min
Broccoli and Apple Salad
5 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 godz. 15 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min