Urządzenia i Akcesoria
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Parmesan Courgettes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
white bread cut in pieces60 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
courgettes cut in batons (5 cm x 1 cm)500 g
Mayonnaise
-
sunflower oil150 g
-
medium egg1
-
ground black pepper2 pinches
-
fine sea salt½ tsp
-
vinegar1 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
Salmon Burgers
-
shallots halved60 g
-
fresh dill leaves5 g
-
fresh tarragon cut in pieces1 Tbsp
-
fresh salmon fillets, skinless cut in pieces400 g
-
frozen green peas80 g
-
grated lemon zest1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
Serving
-
olive oil2 Tbsp
-
burger buns4
-
cherry tomatoes halved160 g
-
green lettuce leaves for serving8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40 g
Kalorie
4110 kJ /
982 kcal
Tłuszcz
68 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 godz. 45 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min