Urządzenia i Akcesoria
Meat Skewers with Rice in Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portion
Składniki
-
white wine50 g
-
streaky bacon12 slices
-
onion cut in pieces (4 cm)300 g
-
red pepper cut in pieces (4 cm)130 g
-
garlic cloves2
-
pork neck, cut in pieces (4 cm)pork belly meat slices cut in pieces (4 cm)450 g
-
green and red peppers cut in pieces (4 cm)170 g
-
oil for frying
-
tinned chopped tomatoes250 g
-
honey15 g
-
meat stock cubes (each for 0.5 l)2
-
water850 g
-
sweet smoked paprika1 heaped tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
basmati rice250 g
-
fresh parsley chopped
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1221.5 mg
Białko
28.3 g
Kalorie
2419.8 kJ /
578.3 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
47.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Pistachio Cream Pasta
30 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Family Chicken Galette
1 godz. 55 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min