Urządzenia i Akcesoria
Courgetti with Bolognese Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
courgette ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit in the feeder1000 g
-
Parmesan cheese100 g
-
garlic clove1
-
celery cut in pieces (4 cm)100 g
-
carrot cut in pieces (4 cm)100 g
-
onion quartered120 g
-
pancetta100 g
-
mixed mince (e.g. pork and beef)400 g
-
olive oil50 g
-
tomatoes quartered400 g
-
tomato purée100 g
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt plus extra, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra, to taste½ tsp
-
cornflour dissolved in 4 tbsp water2 Tbsp
-
fresh basil leaves finely sliced4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1256.6 mg
Białko
34.7 g
Kalorie
2682.5 kJ /
641.1 kcal
Tłuszcz
46.8 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Węglowodany
23.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leftover Chicken Fajitas
1 godz. 20 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Salmon with Potatoes and Courgettes
1 godz. 15 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 godz. 30 min
Oven Baked Vegetable Crisps
1 godz. 45 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Courgette and Lemon Sorbet
8 godz. 5 min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 godz. 45 min
Chilli Con Carne
35 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min