
Urządzenia i Akcesoria
Courgetti with Bolognese Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
courgette ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit in the feeder1000 g
-
Parmesan cheese100 g
-
garlic clove1
-
celery cut in pieces (4 cm)100 g
-
carrot cut in pieces (4 cm)100 g
-
onion quartered120 g
-
pancetta100 g
-
mixed mince (e.g. pork and beef)400 g
-
olive oil50 g
-
tomatoes quartered400 g
-
tomato purée100 g
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt plus extra, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra, to taste½ tsp
-
cornflour dissolved in 4 tbsp water2 Tbsp
-
fresh basil leaves finely sliced4 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
641.1 kcal /
2682.5 kJ
Białko
34.7 g
Tłuszcz
46.8 g
Węglowodany
23.7 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Sód
1256.6 mg