Bacon, Leek and Emmental Tart
TM6 TM5

Bacon, Leek and Emmental Tart

4.6 (30 ocen)

Składniki

  • 1 sheet puff pastry, ready-rolled (approx. 320 g, see tips)
  • 1 medium egg, beaten
  • 150 g Emmental cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 300 g leeks, cut in pieces (3 cm)
  • 35 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • 200 g bacon lardons
  • 200 g crème fraîche
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 100 g mixed salad leaves
  • balsamic vinegar, for drizzling

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2537 kJ / 612 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
51 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Sód
713 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy