Urządzenia i Akcesoria
Bacon, Leek and Emmental Tart
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
puff pastry, ready-rolled (approx. 320 g, see tips)1 sheet
-
medium egg beaten1
-
Emmental cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
garlic cloves2
-
leeks cut in pieces (3 cm)300 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling35 g
-
bacon lardons200 g
-
crème fraîche200 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
mixed salad leaves100 g
-
balsamic vinegar for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
713 mg
Białko
18 g
Kalorie
2537 kJ /
612 kcal
Tłuszcz
51 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Meatballs with Romesco Sauce
1 godz. 40 min
Broccoli and Bacon Tarts
45 min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 godz.
Bacon and Sweetcorn Quiche
1 godz. 40 min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min