Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
TM6

Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans

4.6 (21 ocen)

Składniki

  • 40 g olive oil
  • 600 g pork meat pieces, sinew free, boneless, cubed (6 cm x 4 cm) (e.g. shoulder)
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinch ground black pepper
  • 150 g onions, cut in wedges
  • 200 g ripe tomatoes, cut in pieces
  • 20 - 30 g pickled jalapeño chillies, to taste
    lub 1 - 2 fresh chilli, deseeded, sliced, to taste
  • 120 g red peppers, cut in pieces (2 cm)
  • 120 g green peppers, cut in pieces (2 cm)
  • 250 g tinned black beans, drained
  • 30 g tomato purée
  • 100 g water
  • ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub ½ tsp chicken stock paste, homemade
  • 6 maize tortillas
  • 4 Tbsp coriander leaves
  • 100 g sour cream
  • 2 avocados
  • 1 lime, cut in wedges

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1875 kJ / 446 kcal
Białko
29 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
23 g
Błonnik
8.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy