Urządzenia i Akcesoria
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
feta cheese crumbled80 g
-
preserved red peppers (Peppadew®), drained80 g
-
chicken breasts (approx. 140 g each)4
-
fine sea salt plus 2 pinches½ tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch¼ tsp
-
paprika1 tsp
-
water600 g
-
couscous150 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
lemon juice50 g
-
olive oil80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
2221 kJ /
531 kcal
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lasagne Bolognese
1 godz. 45 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 godz. 5 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 godz.
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 min
Chicken Pizzaiola
50 min