Urządzenia i Akcesoria
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
feta cheese crumbled80 g
-
preserved red peppers (Peppadew®), drained80 g
-
chicken breasts (approx. 140 g each)4
-
fine sea salt plus 2 pinches½ tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch¼ tsp
-
paprika1 tsp
-
water600 g
-
couscous150 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
lemon juice50 g
-
olive oil80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
2221 kJ /
531 kcal
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron Chicken Penne
30 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 godz. 5 min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 godz. 55 min
Coronation Chicken
30 min
Chicken Pizzaiola
50 min