Urządzenia i Akcesoria
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
feta cheese crumbled80 g
-
preserved red peppers (Peppadew®), drained80 g
-
chicken breasts (approx. 140 g each)4
-
fine sea salt plus 2 pinches½ tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch¼ tsp
-
paprika1 tsp
-
water600 g
-
couscous150 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
lemon juice50 g
-
olive oil80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
2221 kJ /
531 kcal
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1 godz. 45 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 godz. 25 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Cevapcici with Tzatziki Sauce
30 min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 godz. 10 min
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40 min
Mardi Gras Meatballs
1 godz. 5 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.