Urządzenia i Akcesoria
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Courgetti
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width600 g
-
chicken breasts, skinless cut in strips (3 cm)600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour20 g
Finalisation
-
Parmesan cheese50 g
-
fresh parsley cut in pieces5 sprigs
-
garlic cloves2
-
leek100 g
-
olive oil25 g
-
lemon zest and juice1
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade½ heaped tsp
-
water150 g
-
whipping cream300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1042.2 mg
Białko
39.1 g
Kalorie
2158 kJ /
515.8 kcal
Tłuszcz
32.3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
18.3 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Spiralized Beetroot Salad with Goat Cheese and Walnuts
Brak ocen
Browned Pork Rice
1 godz.
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Oreo® Ice Cream
8 godz. 30 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 min
Mediterranean Herb Baked Fish
45 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1 godz. 10 min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 min