
Urządzenia i Akcesoria
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Courgetti
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width600 g
-
chicken breasts, skinless cut in strips (3 cm)600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour20 g
Finalisation
-
Parmesan cheese50 g
-
fresh parsley cut in pieces5 sprigs
-
garlic cloves2
-
leek100 g
-
olive oil25 g
-
lemon zest and juice1
-
chicken stock paste, homemade½ heaped tsp
-
water150 g
-
whipping cream300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
515.8 kcal /
2158 kJ
Białko
39.1 g
Tłuszcz
32.3 g
Węglowodany
16.9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
18.3 g
Sód
1042.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min
Sweet Butter Board with Apples and Walnuts
45 min
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1 godz. 10 min
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 godz. 45 min
Welsh Cakes
35 min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 min
Calzone Napoletano
1 godz. 40 min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min