Urządzenia i Akcesoria
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Courgetti
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width600 g
-
chicken breasts, skinless cut in strips (3 cm)600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour20 g
Finalisation
-
Parmesan cheese50 g
-
fresh parsley cut in pieces5 sprigs
-
garlic cloves2
-
leek100 g
-
olive oil25 g
-
lemon zest and juice1
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade½ heaped tsp
-
water150 g
-
whipping cream300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1042.2 mg
Białko
39.1 g
Kalorie
2158 kJ /
515.8 kcal
Tłuszcz
32.3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
18.3 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham and Leek Pies
1 godz. 50 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Saddle of Venison with Cranberry Compote, Mushroom Dumplings and Squash
2 godz. 30 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min