Urządzenia i Akcesoria
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Sauce
-
garlic clove1
-
mayonnaise100 g
-
orange peel finely grated, or more to taste1 tsp
-
sweet smoked paprika½ tsp
-
orange juice to taste4 - 6 Tbsp
Couscous Salad
-
water1000 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
couscous giant250 g
-
sultanas (opcjonalnie)50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
chicken breasts skinless, cut in 3-4 cm pieces (approx. 450 g)3 - 4
-
fresh spinach leaves75 g
-
orange peeled, cut in segments, white pith removed1
-
pine nuts toasted30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46.2 g
Kalorie
2721 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
28.6 g
Węglowodany
52.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Detox Salad
10 min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 godz.