Urządzenia i Akcesoria
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Sauce
-
garlic clove1
-
mayonnaise100 g
-
orange peel finely grated, or more to taste1 tsp
-
sweet smoked paprika½ tsp
-
orange juice to taste4 - 6 Tbsp
Couscous Salad
-
water1000 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
couscous giant250 g
-
sultanas (opcjonalnie)50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
chicken breasts skinless, cut in 3-4 cm pieces (approx. 450 g)3 - 4
-
fresh spinach leaves75 g
-
orange peeled, cut in segments, white pith removed1
-
pine nuts toasted30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46.2 g
Kalorie
2721 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
28.6 g
Węglowodany
52.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Fennel Apple Salad
20min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Smoky Couscous Salad
20min