Urządzenia i Akcesoria
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Sauce
-
garlic clove1
-
mayonnaise100 g
-
orange peel finely grated, or more to taste1 tsp
-
sweet smoked paprika½ tsp
-
orange juice to taste4 - 6 Tbsp
Couscous Salad
-
water1000 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
couscous giant250 g
-
sultanas (opcjonalnie)50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
chicken breasts skinless, cut in 3-4 cm pieces (approx. 450 g)3 - 4
-
fresh spinach leaves75 g
-
orange peeled, cut in segments, white pith removed1
-
pine nuts toasted30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46.2 g
Kalorie
2721 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
28.6 g
Węglowodany
52.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Red Cabbage and Chicken Salad
40 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Smoky Couscous Salad
20 min