Urządzenia i Akcesoria
Pear and Goat's Cheese Parcels
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
pear (approx. 260 g), firm, cored and quartered, sliced (5 mm)1
-
soft goat's cheese sliced (1 cm)125 g
-
lemon juice3 Tbsp
-
fresh rosemary small, leaves only1 sprig
-
walnut halves40 g
-
honey30 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
water500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1054 kJ /
252 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 h 10 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 h 35 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 h 30 min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1 h
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 h
Lentil moussaka
2 h 20 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 h
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 h 10 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 h 10 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 h
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 h
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min