Urządzenia i Akcesoria
Courgette and Potato Parmigiana
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
courgettes ends removed500 g
-
potatoes trimmed if necessary to fit in feeder500 g
-
Parmesan cheese trimmed if necessary to fit in feeder100 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
garlic clove3
-
coarse rye bread torn in pieces80 g
-
onions quartered150 g
-
tomato passata500 g
-
water170 g
-
caster sugar1 tsp
-
red pepper flakes to taste¼ - ½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
fresh basil leaves torn in pieces10 g
-
mozzarella (1 ball), torn in small pieces125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
963 mg
Białko
16 g
Kalorie
1580 kJ /
378 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Spanish Tortilla
1 godz.
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 godz. 25 min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 min
Mini Mushroom Galettes
1 godz. 45 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min