
Urządzenia i Akcesoria
Courgette and Potato Parmigiana
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
courgettes ends removed500 g
-
potatoes trimmed if necessary to fit in feeder500 g
-
Parmesan cheese trimmed if necessary to fit in feeder100 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
garlic clove3
-
coarse rye bread torn in pieces80 g
-
onions quartered150 g
-
tomato passata500 g
-
water170 g
-
caster sugar1 tsp
-
red pepper flakes to taste¼ - ½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
fresh basil leaves torn in pieces10 g
-
mozzarella (1 ball), torn in small pieces125 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
378 kcal /
1580 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
36 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
963 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 godz. 15 min
Potato and Celeriac Gratin
1 godz. 10 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.
Spanish Tortilla
1 godz.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Courgette and Feta Risotto
30 min