Urządzenia i Akcesoria
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
'Meatballs'
-
rolled oats (see tip)120 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
dried green lentils100 g
-
water300 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
chestnut mushrooms halved150 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
Cauliflower Purée
-
water500 g
-
potatoes peeled, sliced (5 mm)300 g
-
cauliflower cut in small florets700 g
-
soya milk100 g
-
olive oil50 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Gravy
-
garlic clove1
-
onion quartered40 g
-
olive oil plus 1 Tbsp for frying20 g
-
water400 g
-
soy cream200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), gluten free, crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water2 Tbsp
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
311.1 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
2690.5 kJ /
643.1 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
12.8 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
72 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Radish Carpaccio with Cod
Brak ocen
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30 min
Vegan Butter
2 godz.
Coconut and Strawberry Eton Mess
3 godz. 20 min
Vegan Gravy
45 min
Tempeh Bolognaise
30 min
Chocolate Quinoa Porridge
25 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Red Velvet Number Cake
2 godz. 30 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min