Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Sausage Ragù
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Sous-vide Sausage Mixture
-
onions quartered60 g
-
carrot peeled, cut in pieces60 g
-
celery cut in pieces50 g
-
pork sausage meat (see tip)400 g
-
balsamic vinegar5 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
-
fresh sage leaves3
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powder, freshly squeezed (see tip)lemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
Assembly and Serving
-
dry white wine50 g
-
olive oil2 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
caster sugar2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
dried oregano1 tsp
-
fresh basil leaves (opcjonalnie) for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
878 mg
Białko
17 g
Kalorie
1811 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Family Chicken Galette
1 godz. 55 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Leftover Chicken Fajitas
1 godz. 20 min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40 min
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1 godz. 30 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min