
Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Sausage Ragù
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Sous-vide Sausage Mixture
-
onions quartered60 g
-
carrot peeled, cut in pieces60 g
-
celery cut in pieces50 g
-
pork sausage meat (see tip)400 g
-
balsamic vinegar5 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
-
fresh sage leaves3
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
lemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
Assembly and Serving
-
dry white wine50 g
-
olive oil2 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
caster sugar2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
dried oregano1 tsp
-
fresh basil leaves (opcjonalnie) for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
433 kcal /
1811 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Sód
878 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Brak ocen
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
Brak ocen
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min