Urządzenia i Akcesoria
Petits chocolats croustillants de Noël
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
30 pièces
Składniki
-
200 g de chocolat pâtissier noir, en morceaux
-
200 g de chocolat pâtissier pralinoise, en morceaux
-
40 g de crêpes dentelle, type Gavottes®
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 morceau
Sód
15.5 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
292.1 kJ /
69.8 kcal
Tłuszcz
4.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spécial Fêtes
9 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Dessert express aux fraises
5 min
Pancakes de pommes de terre irlandais (boxty)
35 min
Pâtes au cacao façon tiramisu
1 godz. 10 min
Étoiles de Noël apéro
40 min
Chocolat liégeois
4 godz. 30 min
Crackers multicéréales
3 godz.
Petits chocolats cœur framboise
1 godz.
Coulants au chocolat cœur pistache
24 godz.
Croustillants à la noisette
45 min
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min
Tablette de chocolat (Dubaï)
1 godz. 20 min
Crème dessert au chocolat
25 min