Crème au citron et biscuits lapin de Pâques

Crème au citron et biscuits lapin de Pâques

4.5 31 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

Les biscuits
  • blancs d'œufs
    2
  • de sucre en poudre
    60 g
  • jaunes d'œufs
    3
  • de farine de blé
    35 g
  • de fécule
    30 g
La crème de citron
  • de sucre en poudre
    50 g
  • de zeste de citron râpé et un peu pour la finition
    1 ½ c. à café
  • de crème liquide 30-40% m.g. très froide
    180 g
  • de fromage blanc nature
    400 g
  • de jus de citron
    40 g
  • pépites de chocolat pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 308 kcal / 1288.8 kJ
Białko 10.7 g
Tłuszcz 15.9 g
Węglowodany 31.3 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 8.7 g
Sód 272.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...