Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de noisettes
- 120 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 200 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 60 g de crêpes dentelle, type Gavottes®, en morceaux
- 300 g de chocolat au lait au riz soufflé, détaillé en morceaux
-
2
c. à soupe de beurre de cacao
lub 10 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1047.3 kJ / 251.9 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 20.5 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.7 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 55.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolats de Noël
1j
Glace vanille, noix de pécan et caramel au beurre salé
8 godz. 30 min
Entremets chocolat-café
4 Std.
Croustillant Carambar et Chamallows
35 Min
Succès praliné
1 Std. 40 Min
Brioche à la mie filante
1 Std. 45 Min
Chocolat liégeois
4j 30 menit
Rochers coco
20 min
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12 Std.
Crème dessert aux speculoos
6 Std. 20 Min
Paris-Brest
3sa
Crème dessert au gianduja
4h 15 min