Pavlova aux fruits d'hiver
TM6 TM5 TM31

Pavlova aux fruits d'hiver

3.5 ( 4 oceny )

Składniki

  • 4 blancs d'œufs
  • 100 g de sucre en poudre
  • 130 g de sucre glace
  • 1 c. à soupe de fécule de maïs
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
  • 100 g de mascarpone
  • 1 ⅕ gousses de vanille
  • 500 g de fruits frais variés (kumquats, oranges, myrtilles, mûres, groseilles...)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
413 kcal / 1791 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
62 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy