Pavlova aux fruits d'hiver

Pavlova aux fruits d'hiver

3.5 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions

Składniki

  • blancs d'œufs
    4
  • de sucre en poudre
    100 g
  • de sucre glace
    130 g
  • de fécule de maïs
    1 c. à soupe
  • de crème liquide 30-40% m.g. très froide
    250 g
  • de mascarpone
    100 g
  • gousses de vanille
    1 ⅕
  • de fruits frais variés (kumquats, oranges, myrtilles, mûres, groseilles...)
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 413 kcal / 1791 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...