Petits moelleux aux abricots

Petits moelleux aux abricots

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
10 pièces

Składniki

  • 60 g de beurre
  • 50 g d'édulcorant
  • 60 g de fromage blanc nature
  • 3 œufs
  • 130 g de farine de seigle
  • 50 g d'amandes en poudre
  • ½ sachet de levure chimique
  • 10 oreillons d'abricot au sirop, en conserve

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 133.2 mg
Białko 5.7 g
Kalorie 726.7 kJ / 173.7 kcal
Tłuszcz 9.6 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 17.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...