Zielone pancakes z tofu

Zielone pancakes z tofu

4.0 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
1 porcja

Składniki

  • malin, świeżych
    70 g
  • borówek amerykańskich
    50 g
  • tofu, średnio twardego pokrojonego na kawałki
    90 g
  • liści szpinaku baby, świeżych
    20 g
  • mąki orkiszowej
    40 g
  • napoju migdałowego (patrz wskazówka)
    70 g
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    1 łyżka
  • proszku do pieczenia
    1 łyżeczka
  • erytrytolu (patrz wskazówka)
    20 g
    20 g ksylitolu, (patrz wskazówka)
  • olej do smażenia
  • jogurtu sojowego (ok. 60 g)
    3 łyżki
    3 łyżki jogurtu kokosowego, (ok. 60 g)
  • migdałów, w płatkach
    1 łyżka

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 363.2 kcal / 1519.8 kJ
Białko 18.5 g
Tłuszcz 11.5 g
Węglowodany 54.9 g
Błonnik 13 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Sód 454.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...