
Urządzenia i Akcesoria
Zielone pancakes z tofu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
1 porcja
Składniki
-
70 g malin, świeżych
-
50 g borówek amerykańskich
-
90 g tofu, średnio twardego pokrojonego na kawałki
-
20 g liści szpinaku baby, świeżych
-
40 g mąki orkiszowej
-
70 g napoju migdałowego (patrz wskazówka)
-
1 łyżka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
1 łyżeczka proszku do pieczenia
-
20 g erytrytolu (patrz wskazówka)
-
olej do smażenia
-
3 łyżki jogurtu sojowego (ok. 60 g)
-
1 łyżka migdałów, w płatkach
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
363.2 kcal /
1519.8 kJ
Białko
18.5 g
Tłuszcz
11.5 g
Węglowodany
54.9 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Sód
454.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Klopsiki z ciecierzycy w sosie pomidorowo-paprykowym z kaszą kuskus i pieczonymi warzywami (TM5)
25 min
Klopsiki z ciecierzycy w sosie pomidorowo-paprykowym z kaszą kuskus i pieczonymi warzywami (TM6)
25 min
Owsianka dyniowa
25 min
Placuszki żytnie z figami
15 min
Tofucznica
30 min
Placek z mąki z ciecierzycy (farinata) z pastą z tuńczyka
1 godz. 5 min
Pieczona owsianka czekoladowa z wiśniami
30 min
Dal z brązowym ryżem i soczewicą
45 min
Omlet à la leśny mech
15 min
Owsiane syrniki z czekoladą (bez cukru)
15 min
Pieczone bataty z jajkiem sadzonym na parze
30 min
Dorsz pod orzechową kruszonką z kaszą i sałatką
35 min