Urządzenia i Akcesoria
Granola kokosowo-migdałowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
700 g
Składniki
-
100 g migdałów, ze skórką
-
250 g płatków owsianych, górskich
-
50 g płatków orkiszowych
-
80 g wiórków kokosowych
-
50 g pestek dyni
-
40 g ziaren słonecznika
-
30 g ziaren sezamu, białego
-
220 g syropu z agawy
-
30 g oleju kokosowego
-
1 łyżeczka cynamonu, mielonego (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 45 g
Sód
69.9 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
983.2 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
29.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chrupiąca granola
2 godz.
Granola śliwkowa bez cukru
2 godz.
Wegański ziołowy „ser” à la feta
12 godz. 10 min
Granola czekoladowo-wiśniowa
1 godz. 45 min
Granola podstawowa
1 godz. 45 min
Granola bananowo-orzechowa
1 godz.
Pełnoziarniste muffinki dyniowe z orzechami
1 godz. 5 min
Pieczona owsianka czekoladowa z wiśniami
30 min
Granola czekoladowa
1 godz. 15 min
Pieczona owsianka à la szarlotka
45 min
Pieczona owsianka z czekoladą i owocami jagodowymi
30 min
Czekoladowa owsianka z wiśniami
20 min